• #hegegonewild

Om Hege og bildene


HEGE HOLEN PAULSRUD, born 1975. 

Norwegian mom of four, outdoor girl, artist, aviator.

Founder of HEGEPROSJEKTJeg er søring bosatt i nord, og jeg vil ha det sånn. Gift med én, mamma til fire ungdommer pluss en hund med egen hashtag på instagram #rockypaulsrud 😄

Som kunstner er jeg selvlært. Jeg elsker at det ikke finnes regler for hva som er riktig eller galt når jeg maler, og ingenting er stygt eller fint - det er helt opp til hver enkelt som ser bildet. Jeg lager ikke "riktig" kunst som skal passe interiøret eller en spesiell stil. Jeg lager det jeg har lyst til, og håper du velger et bilde fra meg fordi du bare liker det, så enkelt.

Humor og alvor i lett blanding, like viktige elementer begge to når jeg maler. Ingen perfekte malerier, perfekte linjer eller fargelegging innenfor streken. Jeg søler og prøver og blander. Noen ganger blir det bra, andre ganger ikke. Litt som livet selv.

Farger, glede, humor og ettertanke er stikkord. 

Motiver og ord og uttrykk er alltid hentet fra ting som opptar meg i livet, som naturen og friluftslivet, barna, havet, polarhistorien, flyging, etc.    

Alle bilder er originale og one of a kind! 

Jeg bruker akrylmaling, spraybokser, tusj og blyant. Noen kan se like ut, og det er fordi jeg ofte bruker samme sjablong eller stensil til skissen. Og så er det fri utfoldelse med farger derfra :)

(En sjelden gang har jeg trykk til salgs, de er da håndkolorert, i begrenset opplag, signert og nummerert.)

Målet mitt med kunsten er rett og slett å gjøre deg glad. Eller å gi deg litt å tenke på. Kanskje inspirere deg til å gjøre noe gøy, bare fordi du har lyst. Tørre å prøve noe du har tenkt på lenge, selvom du er litt redd. 

Hvis bildene mine kan få deg til å føle bare et lite glimt av lykke i løpet av dagen, så har jeg lykkes. Lite varmer meg mer enn å få vite at jeg gjorde dagen bittelitt bedre for noen bare med litt farger og humor på en vegg.

Jeg er utdannet helikopterpilot, og jobber deltid som flyger i Luftforsvaret, i tillegg til kunsten. Akkurat nå driver jeg mer med kunst enn flyging, tiden og lysten får vise hvordan det blir videre. Det viktigste for meg er alltid gjengen min, familien min, og balansen mellom jobb og familie er konstant under evaluering og endring. Livet skjer hele tiden, så det er bare å henge med på reisen! 

Håper du finner noen bilder som gjør deg glad her i butikken, da blir jeg glad også!

Ja til mer farger og gøy sammen med alvoret!


epost: [email protected]

organisasjonsnummer: 926 945 548